SoftScience Skor hos Minfot.se

GÅ RÄTT, GÅ SKÖNT

  • Fri frakt på allt
  • Leverans inom 1-3 vardagar
  • Trygg e-handel
  • Öppet köp i 14 dagar
Priser inkl. moms

SoftScience Skor

softscience-skor-rymliga-skor-fotriktiga

SoftScience erbjuder bekväma och fotriktiga skor i en stilren och enkel design. SoftScience är ett varumärke som har skapats utav Scott Seamans, som även är skaparen av varumärket Crocs och av John Duerden, som har varit VD på Reedbook. Därför är det inte så konstigt att SoftScience tillverkar bekväma skor som är bra för dig och dina fötter.

SoftScience skor har blivit kända för att de bygger på materialet Trielon, ett material som är specifikt framtaget för just SoftScience. Materialets egenskaper gör att skorna ger dina fötter stöd, stötdämpning och komfort. Materialet har även en naturlig motståndskraft mot fukt och lukt, vilket ger dina fötter ett behagligt klimat att vara i. Alla SoftScience skor har Trielon-materialet i både inne- och yttersula.

SoftScience design är stilren och enkel och är specifikt framtagen för att ge dina fötter stöd och komfort. Alla skorna har även gott om utrymme för tårna med sin rymliga tåbox, vilket ger tårna utrymme för att kunna slappna av. Skornas sulor är även utformade för att ge optimalt stöd och lära kroppen stå i sitt naturliga viloläge. 

Inga produkter matchar den valda filtreringen