Känsliga fötter - produkter som kan lindra dina besvär

WALK SMOOTHLY

  • Fri frakt från 399kr
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Fria byten
 
Priser inkl. moms
VISAR 1-4 (102)1 2 3 ... 26 Sista 100 per sida

Känsliga fötter

Känsliga fötter är ett vanligt fotproblem och det kan drabba alla. Det finns även tillfälle i livet då dina fötter kan bli extra känsliga, som exempelvis när man är gravid, har reumatism eller diabetes. Då behöver dina fötter lite extra kärlek och omtanke.

För dig som har känsliga fötter på grund utav diabetes eller psoriasis kan det vara skönt att ta fotbad med exempelvis Bio Cools Medica, som är ett syrerikt fotbad specifikt utvecklat för att diabetes och psoriasisfötter.

Diabetesstrumpor passar även de som har lite känsliga fötter. När man har känsliga fötter så kan vanliga strumpor upplevas som tryckande, obehagliga och irriterande för fötterna. Diabetesstrumpor är mjuka strumpor som har ett hudvänligt material som både är utan sömmar och åtsittande kraft. Strumporna har även en platt sömnad för att förebygga skador som kan orsakas av friktion.

Om du har känsliga fötter kan du även ge dina fötter extra stöd och avlastning med olika sulor och inlägg. Skoinlägg för de som har lite känsligare fötter fördelar belastningen och förhindrar olika tryckpunkter och förhårdnader som kan uppstå. Samtidigt som skosulorna avlastar dina knä, höftleder och rygg.

Det finns även specialskor, som är skapade för dig med känsliga fötter. Specialskorna passar även dig som har opererat fötterna eller för dig som har diabetes. Hos oss hittar du specialskor från välkända varumärken, som exempelvis Embla, Shepherd, Cinnamon och Scholl.