• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
damsandal-ergoflex-gel-svartembla.jpg
Mjuk fotbädd
damsandal-ergoflex-gel-svartembla.jpg
ergoflex-sula-grå-med-gel-embla.jpg

Embla Hälsoskor Damsandal Ergoflex Gel Hälrem Svart

1 349 kr

Färg

  • svart-sandal-embla-ergoflex.jpg
  • damsandal-ergoflex-gel-svartembla.jpg

Storlekse storleksguide

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Storleksguide

Skovård & skötselråd

Embla damsandal Ergoflex Gel med hälrem är en fotriktig sandal med utbytbar fotbädd. Sandalen har en mjuk gelkudde under hälen som fungerar som en stötdämpning och lindrar om du har ont i hälen. Men är även passande för dig som har besvär med hälsporre eller hälseneinflammation. 
 
Sandalerna passar även fotproblem som:
-Mortons syndrom
-Uttrampad hälkudde
-Hälseneinflammation
-Nedsjunket förfotsvalv
-Känsliga fötter
-Hälsporre och hälsmärta
-Plattfot
-Ömma och trötta fötter
 
Justerbara remmar med kardborre gör att du kan anpassa sandalen efter din fot och efter behov. Sandalen har även en justerbar hälrem för bästa passform. 
 
Ergoflex betyder att sandalen har en mjuk fotbädd med bra stöd för hålfoten och pelott framtill för att lyfta fotvalvet. Fotbädden är utbytbar, vilket betyder att du som har ortopediska inlägg kan byta ut den. Det finns även extra fotbäddar att köpa separat vid behov och sulorna är kompatibla med samtliga modeller ur Ergoflex-serien. 
 
Ovandelen är i skinn och även skinnfodrad för bästa komfort. Yttersulan är i en gummiblandning för bra grepp och sandalen kan användas både som en ute- eller innesko.
 
Hälsoskor från Embla of Sweden är kända för sina fotriktiga och bekvämt utformade skor och sandaler som är både moderiktiga och sköna. Emblas sortiment består utav bekväma och sköna skor som är anpassade för både arbete och vardagslivet. Skorna är även kända för att ge bra komfort och gör så att du går bättre tack vare deras utformning.
Produceras i Spanien