• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Sulor för pronation

Hitta rätt sulor för pronation och motverka överbelastning för att främja en mer bekväm och hälsosam gångstil.

Upplever du att fotens inåtroterande rörelse när du går är alltför kraftig och att du får ont i exempelvis häl, fotled eller knä på grund av att du faller för mycket inåt kan du motverka detta genom att investera i skoinlägg för pronation.

Iläggssulor för pronation är designade för att korrigera fotens rörelsemönster och ge extra stöd där du behöver det som mest. Sulorna bidrar till att räta upp foten och minskar överdriven inåtrullning, vilket avlastar belastningen på fotvalvet. Din gångstil blir naturligt rakare och du kan förvänta dig en märkbar förbättring av din komfort när du går.

Genom att välja skosulor för pronation investerar du i både bekvämlighet och din långsiktiga hälsa. Du minimerar felaktig belastning på fötter och leder och du kan både lindra befintliga problem och förebygga fotsmärta. Maximera komforten och njut av ett mer bekvämt steg, varje dag.

För att ge optimal komfort och stöd är pronationsstödet designat för att lyfta upp hålfoten och samtidigt ge stabilitet till hela foten genom att sulorna har en skålad design baktill, vilket bidrar till att hålla foten i en korrekt ställning.

Skoinlägg med pronationsstöd är skräddarsydda för att ge extra stabilitet och passar generellt i alla dina favoritskor. Oavsett om du behöver stödet i dina arbetsskor, löparskor eller promenadskor kan du hos oss hitta skosulor för pronation som förvandlar dem till just det du och dina fötter behöver. Med sulorna kan du njuta av varje steg utan att kompromissa mellan stil och hälsa.