• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Inlägg för supination

Motverka supination med rätt inlägg och korrigera fotens rörelsemönster för ett mer bekvämt steg.

Supination, även kallat underpronation, innebär att foten har en utåtroterande rörelse när du går eller springer. Det kan bidra till en ojämn belastning på fötter och leder. Skoinlägg för supination ger extra stöd och hjälper till att justera fötternas ställning och fördela vikten jämt över hela fotens yta istället för att större delen av belastningen läggs på fotens yttersida.

Genom att minska den överdrivna rullningen utåt kan supinationsinlägg bidra till att minska obehag och förebygga potentiella skador. Inläggen förbättrar stabiliteten och minskar belastningen på vrister och knän genom att skapa en mer neutral position och bas för fötterna.

Förutom att korrigera och ge stöd för dina fötter kan skoinlägg för supination också bidra till att öka komforten när du går. Det är inte ovanligt att man om man supinerar upplever trötthet i fötter eller vrister, något som inläggen hjälper till att förebygga genom att ge din kropp en bättre och mer naturlig ställning i grunden.

Dessa inlägg kan vara en värdefull investering i din fothälsa och generella vardagskomfort och är ett enkelt sätt att förbättra livskvalitén. Med rätt sulor går du bekvämt utan ett överdrivet supinerande steg som lägger onödig belastning på dina leder. Inläggen är lämpliga för såväl dina bästa vardagsskor som löparskor så att du kan få rätt stöd oavsett när du behöver det.

Är du osäker på vilket inlägg för supination du ska välja är du varmt välkommen att höra av dig till vår kundtjänst för rådgivning.