• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
AKU-hikingskor-Original-GoreTex-Grey-Pink.jpg
Vattentätt
AKU-hikingskor-Original-GoreTex-Grey-Pink.jpg
AKU-Ultra-Light-Original-GoreTex-Grey-Pink.jpg
AKU-Original-vattentäta-promenadskor-dam.jpg
AKU-lätta-vandringskor-Original-GoreTex-Grey-Pink.jpg
AKU-Original-GoreTex-Grey-Pink-hiking-vibram.jpg
Storleksguide_dam_aku.jpg

AKU Ultra Light Original Gore Tex W Grey Pink

1 959 kr
2 799 kr

Storlekse storleksguide

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Storleksguide

Skovård & skötselråd

Vi tipsar

Ultra Light Original i Gore Tex från italienska AKU bygger på deras klassiska skor för vandring de tillverkat i hela 40 år. Bekväma och vattentäta skor i ett tidlöst och klassiskt utseende med här med färger som syns. 
 
Dessa skor har Womens Fit - speciellt utvecklade för kvinnors fötter. 
 
Dessa skor passar för dagliga promenader och vandringar i lätt- och mediumsvår terräng. Hikingskor som är idealiska för utomhusaktiviteter av olika slag. Skor i hög kvalitet och där man använder sig av material som är 100% spårningsbart. 
 
Skorna har Gore-tex för vattentäthet och håller dina fötter torra. Vibram yttersula ger bra grepp på många underlag såsom steniga vandringsleder och klippor. Skorna har en anatomisk passform som ger stabilitet och en jämn viktfördelning över hela fotbädden vilket avlastar dina fötter på vandringen.
 
Färg: Grey Pink
Läst: Normal
Material ovandel: 1,4 mm Mocka / Air8000 / Goretex
Uttagbar innersula: Ja
Yttersula: Vibram Erica Everest
Producerade i Italien
 
AKU är det första företaget i världen inom skosektorn som har beräknat och certifierat graden av miljöpåverkan från en sko 2018, genom en beräkningsprocess utvecklad av det svenska forskningsinstitutet Environdec. Ett resultat som erhålls genom tillämpning av metoden International EPD® System som bestämmer nivån på miljöpåverkan under skons hela livscykel.
Man tar hänvsyn till produktion och anskaffning av råvaror och halvfabrikat, transport, fabriksmontering, förpackning och kassering vid slutet av användningen: alla faser av produktens livslängd har analyserats.
Denna informationen gör det också möjligt för företaget att mer i detalj känna till de områden som har störst påverkan och därför utvärdera nya former av design som syftar till att begränsa effekterna av sin produktionsverksamhet på natur och miljö.