• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
grisport-hike-nature.jpg
grisport-hike-nature.jpg
fotriktiga-kängor-hike-nature-brown.jpg
boot-hike-nature-grisport.jpg
vattentäta-skor-hike-nature-grisport.jpg
vattentäta-kängor-grisport-nature.jpg
vattentäta-boots-vandring-nature.jpg

Grisport Nature Kängor Dk Brown

1 699 kr

Storlekse storleksguide

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Varumärke

Grisport

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Storleksguide

Skovård & skötselråd

Vi tipsar

Vattenavvisande kängor från Grisport som har blivit populära att använda till promenaden, skogspromenaden, vandringen och till hike. 
 
- Lätta
- Stötdämpande
- Bekväma 
- Stabila 
- Gritex, motståndskraftigt membran som skyddar mot regn, snö och kyla
 
Dessa skor är fodrade med ett skyddande orginalmembran från GRITEX Membranets struktur ger ett högre skydd mot vatten och kyla och garanterar på så sätt att fötterna hålls varma, även under kalla och fuktiga dagar, oavsett väder. 
 
Skorna är designade för att ge dig och dina fötter komfort i varje steg och har en stabil konstruktion med en bekväm innersula som  bidrar till att ge dina fötter komfort och med stabilitet i steget. Det höga ankelskaftet ger stabilitet och stöd åt en instabil fotled.

Skornas yttersula är designad i Vibram som har blivit kända som världsledande i att ge ett bra grepp. Vibram har en unik design med avancerad gummiblandning som bidrar till att ge dig ett bra och stabilt grepp. Yttersulans konstruktion bidrar även till att skapa dämpning i varje steg. Vilket bidrar till att  absorberar de stötar som fötterna vanligtvis utsätts för. Genom att stötar effektivt absorberas så minimerar det de påfrestningar som fötterna utsätts för och minimerar på så sätt risken att du ska drabbas av ömma, trötta eller stumma fötter.
 
En exklusiv Grisport-produkt

Skovård för Grisport: Vi rekommenderar att skorna rengörs efter varje användning och att ovanlädret behandlas med lämplig skokräm/läderbalsam, exempelvis en fett- eller silikonbaseras skokräm som är vattenavvisande. Spraya skorna med impregnering en par gånger per år för att öka vattenskyddet. Torka aldrig skorna intill eller i kontakt med kamin, element eller andra värmekällor. 

Färg: Dk Brown
Normal läst
Löstagbar fotbädd
Ovandel: Skinn och Gritex 
Yttersula:  Gummi 
Produceras i Italien 
 
Sedan 1977 har Grisports skor tillverkats i Italien och 70% av kraften som används för att producera skorna kommer från solenergi från deras solcellanläggning som en av de största i Italien, och resultatet av en investering på över 5 miljoner. Under åren har Grisport fokuserat på innovation och FoU för att bli en av Europas ledande skotillverkare.