• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Accessoarer

Accessoarer som bidrar till att ge dig komfort i vardagen. Alla produkter är noggrant utvalda, antingen för att göra så att du går skönare, varmare eller tryggare - oavsett hur din vardag ser ut.  Nedan så kan du läsa mer om våra olika typer av accessoarer,

Reflexer för ökad synlighet
Vår kollektion av reflexer är designad för att ge dig den bästa synligheten, särskilt under mörka vinterkvällar. Utforska vårt utbud av reflexvästar, reflexselar, reflexband och andra små smarta reflexer som enkelt kan fästas på jackor eller väskor. Med våra reflexprodukter kan du känna dig säker och synlig i trafiken oavsett väder. Klicka här för att se alla våra reflexer.

Benvärmare för extra värme
En av våra bästsäljande accessoarer är benvärmare. De är inte bara trendiga och varma, utan de är även funktionella och ser till att hålla dig varm under årets alla kyliga dagar. Vill du läsa mer om benvärmare och se alla modeller så kan du klicka här.

Vantar och mössor
Vår kollektion av vantar och mössor håller dig inte bara varm om huvudet och händerna utan de har även flera andra funktionaliteter. Exempelvis vattentäta vantar som ser till att hålla dina händer torra i ur och skor, eller mössor och buffar med reflexdetaljer som gör dig synligare i mörkret.

Broddar och halkskydd
Du kanske tänker att en brodd inte kan vara en accessoar? Men det vi ser det som ett tillbehör till dina skor som du alltid ska ha med dig i väskan eller i jackfickan under vintermånaderna. Eftersom du enkelt kan ta på dem på dina skor och ger dig ett bättre grepp på is och andra glatta underlag. Vilket gör att du går tryggare och minska risken för att halka. Vill du se hela vårt sortiment av broddar så kan du klicka här.

Kort och gott kan man säga att vi strävar efter att erbjuda smarta och stilfulla accessoarer som gör att du går tryggare, bekvämare och mer säkert genom vardagen. Oavsett om det handlar om reflexer för ökad synlighet, benvärmare för extra värme eller vantar och mössor med reflexdetaljer, så har vi produkterna för dig.

 

36 produkter

36 produkter

Gå tryggt

Paket Gå tryggt

Paketpris
359 kr
398 kr

Du har sett 36 av 36 produkter