• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
Niro-allrounder-ocean.jpg
Niro-allrounder-ocean.jpg
allrounder-skor-Suede-ocean.jpg
bekväma-skor-niro-Suede.jpg
fotriktiga-skor-allrounder-niro.jpg
allrounder-skor-nrio-Suede.jpg
Suede-ocean-niro.jpg
allrounder-niro-Suede.jpg

Allrounder RESALE Niro Suede 55/Mesh 45 Ocean

999 kr
1 295 kr

Storlek

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Varumärke

Allrounder

Kategorier

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

RESALE - Skornas skolåda saknas.
 
Vi på Minfot.se vill värna om miljön och tar därför ett nytt i initiativ när det gäller hanteringen utav våra produkter. När det gäller att hjälpa miljön så tror vi att det är många bäckar små som gäller, och där små ansträngningarna kan göra en stor skillnad. Därför har vi valt att starta RESALES. Där säljer vi produkter där varans utseende och kvalité är densamma som en ny, oanvänd produkt. Men varan kanske fattas sin förpackning, låda eller prislapp.
 __________________________________
 
Allrounder by Mephisto är lätta, bekväma, dämpande och sportiga skor som ger dina fötter komfort i varje steg. 
 
Skorna är unikt designade för att ge dina fötter optimal komfort och ett skönare steg. Skorna har en anatomisk fotbädd med Mephistos unika teknologi som kallas ACTIVE-SUPENSION. Teknologin innebär att fotbädden är anatomisk utformad, vilket ger fötterna det stöd de behöver och behagligt stöd. 
 
Fotbädden har även en dämpande funktion, som bidrar till att ge mer svikt till steget. Dämpningen i fotbädden bidrar till att effektivt absorberar de stötar som fötterna vanligtvis utsätts för. Genom att stötar effektivt absorberas så minimerar det de påfrestningar som fötterna dagligen utsätts för och minimerar risken att du ska drabbas av ömma, trötta eller stumma fötter. 
 
Skornas ovandel är designad i mesh och mocka som ger en mjuk känsla till fötterna samtidigt som mesh-partiet bidrar till att ge ett fräschare klimat till fötterna. Skornas insida är fodrad med SOFT-FEEL som motverkar skav vid vristen och fotleden. 
 
Skornas yttersula är designad i GRIP PROFIL som består av 100% gummi och som är unikt framtagen för att ge dig ett bättre, och mer stabilt grepp - både på torra och våta underlag. 
 
Färg: Suede 55/Mesh 45 Ocean
Läst:  G-läst (rymlig)
Löstagbar fotbädd 
Ovandel: Mocka, tyg & mesh
Foder: SOFT-FEEL  
Fotbädd: ACTIVE-SUPENSION
Yttersula: GRIP PROFIL (100% gummi)


Alla ALLROUNDER´s skor är designade med högkvalitativa material och en unik teknologi som ger dina fötter optimal komfort i varje steg. Vilket gör att du kan njuta av vandringen, promenaden eller arbetsdagen och inte bekymra dig om fotsmärta eller ömma, trötta eller stumma fötter.