• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
band-halux-valgus-mediroyal.jpg
band-halux-valgus-mediroyal.jpg

Mediroyal Hallux Valgus Band

349 kr

Storlek

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Varumärke

Mediroyal

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Hallux Valgus Band är ett elastiskt kardborrematerial som ger ett bra och stabilt stöd som används för att återföra stortån till ett neutralt läge, vilket brukar lindra och behandla obehag i samband med Hallux Valgus. Bandet hjälper även till med att aktivera stortåns normala rörelseomfång, något som kan vara svårt utan hjälpmedel.

Bandet kan användas både dagtid, vid fysiskt aktivitet och på natten. Bandet har bäst effekt när det används vid aktivitet och genom att aktivera rörelsen i stortån så kan bandet bromsa processen och motverka att stortån drar inåt.

Hallux Valgus bandet är tillverkad av ett elastiskt material som möjliggör dynamisk anpassning och stöd för stortån.

Mediroyal rekommenderar att man inte drar bandaget för hårt, eftersom den optimala effekten uppnås när tån är rak. Om du använder bandet till vardags så använd rymligare skor, de är viktigt att verken skorna eller bandet trycker direkt på knölen.

Bandet har universal storlek och passar skostorlek 35-46 och finns i vänster och högerutförande.

Mediroyal erbjuder produkter för att hjälpa dig med rehabilitering och att snabbare komma tillbaks efter en skada. Deras sortiment består utav ortopediska produkter som ger stöd till hela kroppen och alla produkter utvecklas med ambitionen att hjälpa dig att komma tillbaks efter skada eller sjukdom.