bauerfeind-skena-för-hallux-valguloc.jpg
bauerfeind-skena-för-hallux-valguloc.jpg
bauerfeind-valguloc-ortos-korrigering-hallux-valgus.jpg
hallux-valgus-bauerfeind-valguloc.jpg
Skena-för-hallux-bauerfeind-valguloc.jpg
valguloc-hallux-skena-bauerfeind.jpg

Bauerfeind ValguLoc Ortos Hallux Valgus

399 kr

Storlekse storleksguide

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Storleksguide

Stabiliserande ortos ValguLoc från Bauerfeind för korrigering av stortån i vila, exempelvis vid hallux valgus.

-Korrigerar Hallux Valgus
-Ställbar
-Används vid vila


Bauerfeind ValguLoc korrigerar stortåns felställning och stretchar förkortade kapsel- och mjukdelar. Anatomiskt formad och tack vare den enkla konstruktionen mycket användarvänlig.

Korrektionsstrycket kan ställas in stegvis med hjälp av en kardborreförslutning. Hög komfort tack vare att den är vadderad.

ValguLoc bärs utan skor vid vila och är inte lämplig att bära vid gång. Med hjälp av små krafter förs stortåns axel i rätt läge.

Finns i 3 storlekar:
1 - 34-36
2 - 37-40
3 - 41-46

En förpackning innehåller en ortos. Välj mellan höger och vänster.

Produceras i Tyskland

Hallux valgus uppstår på grund av en snedställning av stortån då denna pressar sig mot de övriga tårna. Stortån kan även gå över eller under de närmsta tårna. Snedställningen av storån leder till att stortåbenet trycks utåt, och en benig knöl bildas i samband med detta på fotens insida. Hallux valgus är inte nödvändigtvis smärtsamt, men då snedställningen förändrar fotens form kan det vara svårt att hitta skor med bra passform, och smärta kan således uppstå vid bärande av obekväma eller trånga skor.

Bauerfeind erbjuder medicintekniska skoinlägg, sulor och ortoser som är utvecklade för att hjälpa människor att återfå rörlighet samt öka förutsättningarna för god hälsa. Med Bauerfiends produkter kan du lindra besvär med ryggrad, knä och höftled som är statiskt betingande. Bauerfeind syfte är att skapa medicintekniska produkter som kan hjälpa människor att återfå sin rörlighet och därmed öka förutsättningarna för en god hälsa