• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
protective-ball-pads-skydd-för-sotknöl-berkemann.jpg
protective-ball-pads-skydd-för-sotknöl-berkemann.jpg

Berkemann Protective Ball Pads Skydd för Fotknöl

59 kr

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Skydd för fotknöl från Berkemann.

En avlastande kudde i mjuk bomull som avlastar känsliga områden omkring fotknölen vid stortån och skyddar den från tryck och skav. Kuddarna är självhäftande.

Antibakteriell.

One size.
En förpackning innehåller 4 st pads.

Skydda dina tår från skav och blåsor med tåskydd i mjuka och skyddande material. Tåspridare och tådelare skyddar från skav mellan tårna och är passande vid exempelvis hallux valgus och hammartå.

Berkemanns produkter för liktorn, blåsor, skavsår och förhårdnader på fötterna lindrar obehag orsakat av bland annat skav i för trånga skor. Produkterna avlastar tryck och skyddar de påverkade områdena från ytterligare tryck och påfrestningar.

Berkemann ger dina fötter komfort, lindring och avlastning vid exempelvis hallux valgus, nedsjunkna förfotsvalv, plattfot och besvär med liktorn, trycksår, förhårdnader, skav och blåsor på fötterna. Berkemanns sortiment består av bandage för korrigering av hallux valgus samt för att lätta obehag som kan uppstå, förfots-bandage, skoinlägg och pelotter för nedsjunkna förfotsvalv samt hudvänliga avlastningsprodukter för trycksår, liktorn, förhårdnader samt skav och blåsor som kan uppstå vid användade av exempelvis för trånga skor.