• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Berkemann

Här finner du produkter från Berkemann som ger hjälp till olika besvär med problemfötter. Berkemann ger dina fötter komfort, lindring och avlastning vid exempelvis hallux valgus, nedsjunkna förfotsvalv, plattfot och besvär med liktorn, trycksår, förhårdnader, skav och blåsor på fötterna.

-Pelotter för nersjunkna fotvalv
-Bandage för hallux valgus
-Förfotsbandage för nersjunkna fotvalv
-Sandaler och skor med uttagbar fotbädd
-Tåskydd
-Hjälpmedel för liktorn
-Hjälpmedel för hammartå, som Toe Cushion Hammartåkudde

Berkemanns sortiment består av bandage för korrigering av hallux valgus samt för att lätta obehag som kan uppstå, förfots-bandage, skoinlägg och pelotter för nedsjunkna förfotsvalv. Med förfotsinlägg kan du avlasta och ge stöd till förfoten. Öka komforten i dina skor och minska påfrestningar i trampdynan och förfotsvalvet. 

Berkemanns Splayfoot-produkter lättar obehag orsakade av felställningar av fötterna. Med speciella bandage och tryckkuddar kan foten återställas till en mer naturlig form, medan särskilda kuddar och pelotter fungerar som ett mjukt stöd för framfoten. Berkemann har hudvänliga avlastningsprodukter för trycksår, liktorn, förhårdnader samt skav och blåsor som kan uppstå vid användandet av exempelvis för trånga skor.

Berkemann gör även skor skapade för att vara fotriktiga och fylla olika funktioner. Berkemanns skor ska hjälpa till med att behandla olika fotproblem och besvär och ge både goda arbetsskor och skor för att underlätta vardagen. Skorna ska ge både komfort, stöd och avlastning för dina fötter. Berkemanns arbetsskor och sandaler har även uttagbar fotbädd som underlättar om man vill använda egna inlägg. Sandalerna har även en anatomiskt formad fotbädd som ger ett stabilt hålfotsstöd och ger avlastning för trötta och ömma fötter. Den anatomiska utformningen ger en jämn viktfördelning och korrigerar eventuella felställningar. De ger även dämpning och absorberar stötarna man dagligen utsätts för när man är på benen långa dagar.