• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Uppfriskande fotspa på hemmaplan!


Unna dina fötter välförtjänt omsorg med vårt paket där avslappning kombineras med välbefinnande - och uppiggade fötter som resultat!

Vi har valt ut ett praktiskt uppblåsbart fotbad i återvunnen vinylplast samt välgörande och väldoftande fotbadskoncentrat, fotpeeling med pärlemor och en uppfriskande fotkräm med pepparmint och mentol från Gehwol.


GÖR DITT EGET FOTSPA:

https://www.minfot.se/pub_docs/files/paket-för-uppfriskade-fötter-fotbad.jpg

BLÅS UPP ditt uppblåsbara fotbad från Bosign Stockholm och fyll det med lagom varmt vatten upp till markeringen på insidan. Smarta handtag gör att du lätt kan lyfta och bära med dig fotbadet exempelvis till soffan.

https://www.minfot.se/pub_docs/files/paket-för-uppfriskade-fötter-droppar.jpg

DROPPA I cirka en matsked av det härligt blå fotbadskoncentratet från Gehwol. Det är både vårdande, rengörande och upplivande och doftar ljuvligt av avslappnande lavendel och uppiggande vänderot.

https://www.minfot.se/pub_docs/files/paket-för-uppfriskade-fötter-peeling-fotskrubb.jpg

MASSERA efter en stunds uppmjukande fotbad in fötterna med denna peeling där sockerkristaller exfolierar och återfuktar huden utan att påverka den naturliga hudbarriären. Skölj av skrubben noggrant.

https://www.minfot.se/pub_docs/files/paket-för-uppfriskade-fötter-fotkräm.jpg

TORKA därefter fötterna noggrant och avsluta med det uppfriskande fotbalsamet från Gehwol. Det har en lätt kylande och uppiggande effekt tack vare mentol och pepparmintolja, samtidigt som den verkar mjukgörande. Massera in ordentligt och njut av friska fötter!

PAKET Uppfriskade fötter