• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Besvär med fotsvett?

Detta paketet är för dig
https://www.minfot.se/pub_docs/files/skor-som-luktar-illa.jpg
Doftpåse – Motverkar dålig lukt

Springyard Shoe Freshener innehåller absorberande naturmaterial som motverkar att dålig lukt stannar kvar i dina skor. Använd doftpåsarna för att hålla skorna fräscha och reducera fotsvetts-lukt.
https://www.minfot.se/pub_docs/files/strumpor-motverkar-fotsvett.jpg
Bambustrumpor–Hjälper fötterna att hålla sig torra.

Många tänker inte på det, men vissa strumpor kan skapa en fuktig miljö runt fötterna och på så sätt främja fotsvett. Därför är det viktigt att du använder rätt strumpor som hjälper dina fötter att transportera bort fukt.

Minfot Quarter är mjuka strumpor i bambuviskos, ett material som transporterar bort fukt och håller dina fötter torra, svala och fräscha.
https://www.minfot.se/pub_docs/files/fotpuder.jpg
Fotpuder – Absorberar fotsvett.

Gehwol med Fotpuder har antiseptiska egenskaper och innehåller ingredienser som motverkar illaluktande dofter och bidrar till att fötterna håller sig torra och fräscha.

Tips! För maximal effekt, använd fotpuder dagligen. Du kan ha det både på dina strumpor och på dina fötter.
https://www.minfot.se/pub_docs/files/fotsalt-for-svettiga-fotter.jpg
Fotsalt – Renar fötterna på djupet.

Gehwol Refreshing Foot Bath fungerar som en djuprengöring för dina fötter, vilket är avgörande för att avlägsna orenheter och svettansamlingar som kan orsaka dålig lukt. Fotsaltet innehåller uppfriskande mentol som neutralisera dålig lukt och har en kylande effekt.

Tips! Tillsätt en matsked av saltet i fotbadet (cirka 3-4 liter varmt vatten), bada fötterna i fotbadet i cirka 10-15 minuter för maximal effekt.
https://www.minfot.se/pub_docs/files/fotkram-for-svettiga-fotter.jpg
Fotkräm – Motverkar fotsvett och illaluktande fötter

Gehwol Antiperspirant är en specialdesignad fotkräm som effektivt bekämpar och förhindrar fotsvett, illaluktande fötter och svettiga fötter. Krämen innehåller ingredienser som mjukgör fötternas hud men samtidigt håller fötterna torra, luktfria och minskar produktionen av fotsvett.
https://www.minfot.se/pub_docs/files/svettiga-fotter-skor.jpg
Tänk på…

Du kan få besvär med fotsvett och illaluktande fötter om du använder skor som inte andas. Vissa skor skapar en fuktigare miljö runt fötterna, vilket i främjar fotsvett.

Använd skor som har andningsbara material som mesh, nättyg, Gore-Tex och Coolmax.

Paketpris Fotsvett & Svettiga fötter