• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Arbetssandaler för herr

Ge dina fötter stabil och avlastad komfort på jobbet med funktionella arbetssandaler för herr. Vårt sortiment av arbetssandaler erbjuder stabil komfort för alla män som jobbar såväl i utomhusmiljöer som inomhus och skyddar fötterna mot stress och skador.

Här hittar du rejäla arbetssandaler för män såväl som tål slitage och hårt arbete såväl som nättare och mer klassiska modeller med exempelvis två remmar som lämpar sig väl för arbete inomhus, exempelvis inom vård, omsorg, skola eller för kontors- eller butiksarbete.

Att använda rätt sandaler för just ditt arbete kan göra stor skillnad för din vardagliga komfort. En stabil sandal med en avlastande fotbädd kan förebygga svullna fötter, ömhet och fotsmärta som annars lätt kan uppstå vid långvarig belastning i obekväma sandaler eller skor. Välj en modell med stabil konstruktion som samtidigt ger en lättviktig komfort och effektiv stötabsorbering.

I vårt urval av arbetssandaler hittar du olika stilar för alla behov, i högkvalitativa material som läder eller funktionella syntetiska material. Sandaler har oavsett modell hög ventilation och förhindrar att du blir onödigt varm och svettig om fötterna. De flesta fotbäddar är även tillverkade i naturliga material som läder, mocka eller syntetisk microfiber med antibakteriella egenskaper som effektivt transporterar bort fukt och ger en behaglig känsla för fötterna.

Välj en arbetssandal som passar ditt yrke och tänk på ergonomin - för bästa komfort bör sandalerna ha stöd för hålfoten för att ge bästa tryckfördelning, och har du ett yrke där du går mycket kan det vara behagligt att ha en sandal med flertalet justerbara remmar samt hälrem, som gör att sandalen sitter stadigt på foten och bidrar till ett avslappnat steg utan ansträngning.

41 produkter

41 produkter

Du har sett 36 av 41 produkter