• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Lädersandaler för dam

Våra bekväma lädersandaler för dam är perfekta för kvinnor som upplever trötta, ömma fötter efter en lång dag på jobbet. Våra sandaler i läder är speciellt designade för att ge stöd, lindra och förebygga vardagströtta fötter utan att kompromissa med stilen.

Vi har designat och noggrant valt ut sandaler i högkvalitativt läder för att de ska vara både bekväma och slitstarka. Ett naturligt lädermaterial formar sig efter dina fötter och ger en bättre och bättre passform ju mer du använder dina sandaler. Sandalerna är dessutom designade med stödjande fotbäddar i både mjukare och fastare varianter där en anatomisk bas ger stöd, en jämnare viktfördelning samt avlastning till fötterna i varje steg du tar.

Lädersandalerna för dam är lätta och flexibla med greppvänliga yttersulor gjorda för att ta många steg på en dag, oavsett om det handlar om en lång arbetsdag eller en skön sommarpromenad. Alla sandaler är fotvänligt designade och minskar vardagliga påfrestningar. Sätt foten i ett par av våra lädersandaler och upptäck skillnaden!

Eftersom lädret är ett material med levande egenskaper ger det varje sandal ett unikt utseende och det blir dessutom bara finare i takt med att det åldras. Vi tror att du kommer älska dina lädersandaler ju mer du använder dem!

127 produkter

127 produkter

Du har sett 36 av 127 produkter