• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Skinnsandaler för dam

Upptäck den följsamma komforten i ett par skinnsandaler för dam – ett bekvämt val som tack vare skinnets levande egenskaper anpassar sig efter dina fötter ju mer du använder sandalerna. Efter en tid kommer skinnsandalerna att sitta som gjutet på dina fötter samtidigt som de är hållbara och slitstarka.

Våra noggrant utvalda sandaler i skinn kompromissar inte mellan stil och komfort och passar lika bra under sommarhalvåret som på jobbet eller för hemmakomfort året om. För vilket tillfälle du än behöver ett par avlastande sandaler kan du garanterat hitta ett passande alternativ för dig i vårt urval.

Skinnsandalerna finns både med och utan hälrem samt klassiska metallspännen eller kardborreremmar för dig som önskar enkla justeringsmöjligheter för bästa tänkbara passform. Valmöjligheter för normal och bred läst finns även och här finns sandaler i skinn för dig med lite bredare fötter.

Förutom den klassiska följsamma komforten ett par skinnsandaler ger är modellerna i vårt sortiment noggrant utvalda för att ge dina fötter bästa tänkbara komfort. Anatomiska fotbäddar, mjuk stötdämpning, och greppvänliga yttersulor kombineras på ett eller annat sätt för att täcka alla behov. Oavsett om du söker en skinnsandal att ha på jobbet med bra grepp och mjuk fotbädd som klarar av många steg på en dag, eller en finare sandal för mer uppklädda tillfällen som samtidigt har samma komfort som den du hade under dagtid.

Med en anatomisk avlastning i form av uppbyggt stöd för hålfot, tågrepp och skålade hälpartier lämpar sig våra skinnsandaler väl för dig med vardagströtta fötter. Du visste väl att en anatomiskt designad sandal reducerar vardagliga påfrestningar som dina fötter utsätts för varje dag? Gå skönare steg hela dagen med ett par skinnsandaler som passar just dina behov.

116 produkter

116 produkter

Du har sett 36 av 116 produkter