• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Skinnsandaler för herr

Bekväma skinnsandaler för herr idealiska för män som söker både komfort och stil under årets sommarmånader såväl som till resten av året, för en hållbar komfort hemma eller på jobbet. Sandalerna i vårt sortiment är noggrant utvalda från välkända varumärken och tillverkade i högkvalitativt skinn som gör dem slitstarka samtidigt som de har en elegant look.

Skinnsandalerna du hittar hos oss är fotvänligt designade med anatomisk uppbyggnad och avlastning perfekt för trötta, ömma vardagsfötter. Ett anatomiskt stöd ger dig en jämnare viktfördelning och ett mer behagligt steg.

Skinn är ett naturligt, levande material som ger sandalerna en följsam komfort. Ju längre du använder dina skinnsandaler desto mer anpassade efter dina fötter kommer de att bli. Skinnet ger dessutom var par sandal en unik look eftersom ingen skinnbit egentligen är den andra lik. Det är också ett material som åldras och bara blir stiligare med tiden.

Välj dina skinnsandaler med omsorg efter behov, användningstillfälle och sist men inte minst efter önskad komfort. Bland våra sandaler i skinn för herr finns modeller som passar lika bra till arbetet som till fritid eller mer uppklädda tillfällen. Klassiska färger som svart och brunt är enkelt matchat till både arbetskläder och mer avslappnad stil.

Komforten i skinnsandalerna kan variera för att täcka alla behov – för dig som söker en mjukare, mer dämpad komfort finns sandaler med mjuk fotbädd och memory foam. Önskar du däremot ett fastare stöd finns modeller med hårdare fotbädd, exempelvis i kork. Båda alternativen ger behaglig avlastning så länge du hittar det alternativ som passar dig bäst.

Botanisera bland vårt utbud av herrsandaler i skinn för att hitta de perfekta för att njuta av bekvämlighet året om.