• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Bred läst

Breda fötter och svårt att hitta fina sandaletter som sitter bra på foten? Upptäck vårt sortiment av sandaletter med bred läst, perfekta för varma sommardagar och speciella tillfällen när du vill vara mer dressad.

Här hittar du sandaletter med generös passform, de är rymliga framtill både på bredden och på höjden samt har justerbara remmar med kardborre så att du smidigt kan anpassa dem efter dina fötter. Remmarna gör även att de breda sandaletterna sitter stadigt på foten, och väljer du en modell med hälrem får du en extra stabil känsla i ditt steg. En perfekt passform leder till ett avslappnat steg och en bekväm bas att stå på.

Dessa sandaletter är specifikt utformade för dig med breda fötter, men de passar också utmärkt till den som har besvär med svullna fötter och behöver extra plats. För breda, svullna fötter är sandaletter perfekta på varma sommardagar både tack vare den breda lästen som ser till att du slipper onödigt tryck eller skav, men också för sin nätta och luftiga design.

Hitta breda sandaletter som inte kompromissar mellan stil och komfort hos oss, och njut av den generöst breda lästen under alla sommarens dagar, oavsett om det är på jobbet, på stan eller på middagsdejten.