• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 599kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar

Bruna sandaletter

Här hittar du bruna sandaletter som inte bara ger dig en elegant siluett eller kompletterar din sommaroutfit, utan som även ger dig en komfort utöver det vanliga.

Våra sandaletter i brunt är designade i framförallt läder och mocka som med sina naturliga egenskaper ger en unik look och en följsam komfort. Lädret i sandaletternas ovandelar och remmar blir mer och mer bekvämt ju längre du använder dina sandaletter eftersom materialet formar sig efter dina fötter. Väljer du en sandalett i läder eller mocka får du dessutom ett utseende som bara blir vackrare med tiden.

För bästa komfort är de bruna sandaletterna designade med avlastande och stötdämpande fotbäddar, vilket ger dig en jämnare viktfördelning och minskar belastning av känsliga partier som förfot och häl. Är du på jakt efter eleganta sandaletter kommer dessa att vara bekväma hela dagen lång och din reducerar risken för ömma eller trötta fötter.

Dessa sandaletter är perfekta för dig som önskar en luftig komfort och som samtidigt inte kompromissar med varken stil eller komfort. Brunt är en stilren färg och gör dessa sandaletter till ett sofistikerat val för alla kvinnor och de lämpar sig väl för både sommarfest, jobb och vardag på kontoret eller en avslappnad dag på stan.

8 produkter

8 produkter

Rosa-Negra-Sandaler-Aria-Cuero-Multi.jpg
Rosa Negra

Rosa Negra Sandaler Aria Cuero Multi

599 kr
849 kr
Embla_svea_lätta_tofflor_kaki.jpg
Svensktillverkade
Embla Hälsoskor

Embla Svea Tofflor Kaki

699 kr
soft-comfort-damsandaler-minnesota-tan.jpg
Mjuk fotbädd
Soft Comfort

Soft Comfort Sandal Minnesota Tan

799 kr
999 kr
Charlotte Wave Damsandaler Sahara.jpg
Mjuk fotbädd
Charlotte of Sweden

Charlotte Wave Damsandal Sahara

699 kr
895 kr
Charlotte Wave Damsandaler Tan.jpg
Mjuk fotbädd
Charlotte of Sweden

Charlotte Wave Damsandal Tan

699 kr
895 kr

Du har sett 8 av 8 produkter