• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Gröna sandaletter

Gröna sandaletter med hög komfort som lämpar sig väl för dig som vill både lindra eller förebygga trötta fötter till jobb och vardag eller vid mer festliga tillfällen som vår- och sommarfester. 

Sandaletterna i grönt har en något lägre klack med kilformad design, idealiskt för dig med exempelvis ryggbesvär och som önskar gå i något skonsamt mot just ryggen. Förutom kilklacken ger de gröna sandaletterna du hittar här också ett behagligt stöd till foten med anatomiska fotbäddar där en mjukstoppad komfort ger dämpning till steget. Trycket fördelas jämnt över hela fotytan vilket också ger en skön känsla när du går.

Våra gröna sandaletter är perfekta för dig som exempelvis jobbar i butik på stående fot, då kan du känna dig både avslappnat snygg och bekväm hela dagen och minimera risken att fötterna känns trötta när du kommer hem efter en lång dag.

Välj en grön sandalett i läder för en lyxigt följsam komfort. Sandaletternas passform kan även justeras utifrån dina fötter och med smidiga kardborreremmar kan de passa både låga och höga fotvalv.

Grönt är ett elegant färgval perfekt för den stilrena kvinnan som vill ge sommaroutfiten något extra, och samtidigt få en bekvämt avslappnad komfort för fötterna. Med dessa sandaletter i grönt kommer du garanterat få komplimanger!

1 produkt

1 produkt

Du har sett 1 av 1 produkter