• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Svarta sandaletter

Sandaletter i svart är ett tidlöst och elegant val som passar både vardag och fest, och de är perfekta för varma sommardagar då du inte vill kompromissa mellan stil och ventilerad komfort.

Här hittar du svarta sandaletter för dam i klassisk design med såväl låg som lite högre klack, allt i högkvalitativa material och bekväma fotbäddar designat för att ge komfort och avlastning. Sandaletterna du hittar hos oss är noggrant utvalda för att vara snälla mot dina fötter och öka din vardagskomfort.

Oavsett om du väljer en svart sandalett med låg, mellan eller hög klack är de designade för att ge dina fötter optimal avlastning tack vare anatomiskt uppbyggda, mjukstoppade eller på annat sätt ergonomiskt designade fotbäddar. För att minimera överbelastning av känsla områden som häl och förfot är sandaletterna gjorda för att sprida trycket jämnt över fotens yta.

Våra svarta sandaletter finns i olika utföranden med klassiska spännen eller kardborreknäppning som ger dig möjlighet att individuellt anpassa sandaletterna efter just dina behov. Förutom justeringsmöjligheterna finns här även sandaletter med bredare läst och du kan snabbt hitta någonting som passar just dig och dina fötter.

Oavsett vilken modell du väljer kommer du att kunna känna dig både snygg och bekväm i denna klassiska sandalett-stil i svart som går att kombinera i oändlighet utifrån din personliga stil.