• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Vandringssandaler för dam

Funktionella vandringssandaler för dam som låter dig uppleva naturen med optimal komfort, bra grepp oavsett terräng samt effektiv stötdämpning väl lämpat för såväl långa som korta naturpromenader och vandringar.

Vandringssandaler är perfekta för dig med en aktiv fritid där du söker både bekvämlighet och hållbarhet. Dessa sandaler för vandring är särskilt utformade för att möta de krav som ställs vid utomhusaktiviteter och långa promenader i blandad terräng och allt slags väder.

När du väljer sandaler till vandring och fritid är det viktigt att fokusera på passform, tåliga och funktionella material samt se till att du får ett bra grepp oavsett om du går på hård asfalt, hala stenar eller leriga skogsstigar. De flesta vandringssandaler är utrustade med särskilt greppvänliga yttersulor, som ger ett extra bra grepp tack vare djup mönsterspårning och ibland även specifika grepp-teknologier som till exempel Vibram.

I vårt sortiment av sandaler för vandring till dam finns något för alla fötter. Sandalerna är designade i slitstarka material, vissa vattentåliga samt med en mjukstoppad komfort och bra justeringsmöjligheter för att säkerställa att sandalerna sitter ordentligt på foten. Vid vandring är det också viktigt att ditt steg blir dämpat, och därför har vandringssandalerna fotbäddar, mellansulor och yttersulor som tillsammans ger effektiv stötabsorbering.

Med en sandal på vandringen får du dessutom en ventilerad komfort och en skön frihetskänsla för fötterna, idealiskt för sommarens alla äventyr, utflykter och promenader!