• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Vandringssandaler för herr

Utforska naturen och vandra med stabila, stötdämpande och avlastande vandringssandaler för herr, perfekta för äventyr, utflykter och fritid under sommar och varma dagar.

Våra vandringssandaler för män ger dig stabilitet och bra grepp på vandringen oavsett terräng eller väder. Sandalerna är funktionellt designade i slitstarka material som både ger en optimal passform med individuella justeringsmöjligheter och som även tål väder och vind, vissa med vattentåliga egenskaper. Med flera remmar och smidig kardborreknäppning kan du enkelt anpassa vandringssandalerna efter dina fötter och det är lätt att få dem att sitta ordentligt på foten. En optimal passform ger i sin tur ett mer avslappnat steg med mindre ansträngning för fötterna.

När du ska vandra i naturen är en stabil sula A och O för att exempelvis minska risken för vrickningar i sidled när du går på ojämnt underlag. Många robusta vandringssandaler är gjorda för att anpassa sig efter underlaget, så att du inte behöver oroa dig för att trampa snett. Med djupa mönsterskåror eller greppvänliga teknologier som Vibram får du dessutom bästa tänkbara grepp både på torr asfalt, smuliga grusvägar och blöta skogsstigar.

Komforten du får i en vandringssandal gör att du kan gå längre vandringar eller naturpromenader utan att behöva tänka på trötta eller ömma fötter. Förutom grepp och stötabsorbering får du även en ergonomisk bas att gå på tack vare stödjande fotbäddar - här kan du välja mellan både memory foam och annan mjukstoppning om du önskar en mjukare, mer sviktande komfort, eller fastare alternativ med skålade hälparti för dig som söker extra stabilitet.

Vandringssandalerna i vårt sortiment är noggrant designade och utvalda från välkända varumärken och passar med sin ventilerade design perfekt både på promenader i närområdet som till resan.