• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Boots till herr

Ett måste i den moderna mannens skogarderob är ett par herrboots. Bland våra boots för herr finns både robusta modeller för fritid, mer stilrena för arbete, stadsliv och dressade tillfällen i livet som affärsmöten samt avslappnande varianter för din fritid.

När du väljer herrboots från oss, kan du vara säker på att du investerar i ett par som är både funktionella, stilrena och mångsidiga. De ska klara av vardagens påfrestningar, tåla utomhusaktiviteter och samtidigt vara riktigt bekväma. Här finns stabila modeller med behaglig stötdämpning, vattentåliga membran som tål både väder och vind samt rejäla sulor. Varje par är tillverkat av förstklassiga material och varumärkena du hittar här är noggrant utvalda av oss för just sin kvalitet, komfort och funktion.

Upptäck vårt sortiment idag och hitta den komfort du behöver - och kanske ett par helt nya favoritboots! Våra boots till herr finns i klassiskt svart och brunt som alltid är rätt i tiden och lätt att kombinera, många gånger det självklara valet för mannen som vill ha både funktion och stil i ett.