• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Mockaboots

Upptäck våra bekväma och eleganta mockaboots för både dam och herr, där sofistikerad stil möter komfort och bekvämlighet i varje steg.

Våra boots i mocka är gjorda för att ge dig långvarig komfort och de passar lika bra till vardag och arbete som till fritiden, oavsett om det är tillfällen då du vill vara dressad eller känna dig mer avslappnad.

Mocka är ett särskilt populärt materialval när det kommer till boots till såväl kvinnor som män. Det både känns och ser lyxigt ut. Bland våra mockaboots till dam finns flera olika stilar som passar över tid genom flera årstider. Välj mellan ofodrade modeller för en nätt och elegant look till varmfodrade boots i mocka för årets kallare månader.

Bootsen i mocka till herr är lika stilrena och funktionella som de till dam och är perfekta för den moderna mannen. Ett perfekt tillskott i skogarderoben.

Om du tar hand om dina mockaboots regelbundet kommer de att hålla sig i toppskick länge och du kommer att kunna njuta av dem under lång tid framöver. Mocka är ett lite känsligare material om man jämför med exempelvis läder och det är lite mer känsligt för fukt och blir lättare fläckigt. För att hålla dem i toppskick, borsta bort smuts med en mjuk borste, använd skovårdsprodukter anpassad för mocka och glöm inte det särskilt viktiga sista steget - att impregnera dem. På så sätt skyddar du dina mockaboots från väta och smuts och de kommer vara ännu lättare att ta hand om.

42 produkter

42 produkter

Du har sett 36 av 42 produkter