• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Skinn- & läderboots

Uttöka din skogarderob med skinn- och läderboots, den perfekta kombinationen av klassisk, tidlös stil och hög kvalitet samt en hållbarhet som få andra material kan matcha. Läder är ett naturligt material med levande egenskaper - vilket bidrar till ett unikt utseende som dessutom bara blir finare ju längre tiden går och ju mer du använder dina läderboots.

Hög komfort & bra anpassningsförmåga
Boots i skinn är ett idealiskt val för den som söker hög komfort med bra anpassningsförmåga. Skinn töjer och anpassar sig efter din fots form och även om de förhoppningsvis känns bekväma redan första gången du tar dem på dig kommer de alldeles säkert att bara kännas ännu bättre med tiden då de format sig efter dina fötters individuella former.

Bra slitstyrka och tålighet
Läder är mycket slitstarkt och dina boots i läder kan hålla i många år med rätt skötsel. Lädrets naturliga egenskaper är motståndskraftigt och tål mycket, men det är samtidigt viktigt att ta hand om dem på rätt sätt.

Så tar du hand om dina läder- och skinnboots
Lädrets naturliga egenskaper behöver tas om hand emellanåt, ungefär på samma sätt som vår egen hud torkar den ut och behöver återfuktas med jämna mellanrum. Rengör dina boots med en mjuk borste och läderanpassad skorengöring vid behov. Efter rengöring bör du återfukta med ett läderfett eller balsam, utvecklat just för skinn. Det kommer att ge fukt och näring till materialet, hålla det mjukt och förhindra att det spricker. Avsluta alltid din skovård med att impregnera dina läderboots för att ge ett skydd mot väta, så att du kan gå ut i alla väder.

Hitta dina nya skinnboots hos oss och låt dina fötter njuta av dem under många år framöver.