• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Breda skor till herr

Är du en man med breda fötter? Hitta dina nya breda skor för herr hos oss! Skor med bred läst eller bred tåbox är en nödvändighet för många och vi tycker inte att det ska vara en alltför stor utmaning att hitta ett par som är riktigt bekväma.

Här hittar du herrskor för breda fötter som ger dig den komforten (och rymligheten) du letar efter. Modellerna är designade för att ge bättre utrymme, antingen för hela foten eller ibland specifikt för framfoten. Slipp tänka på trånga skor som klämmer och låt fötterna få ta den plats de behöver. I ett par skor med bred tåbox för herr får fötterna och tårna möjlighet till ett naturligt rörelsemönster, vilket bidrar till ett mer avslappnat steg och mindre ansträngda fötter. Givetvis minimerar du även risken för skav och blåsor på känsliga punkter som ett par för trånga skor inte sällan kan ge upphov till.

I vårt sortiment hittar du skor för breda herrfötter med hög komfort och kvalitet, direkt ur kartongen. Passformen är det absolut viktigaste och du ska kunna känna från första stund att dina fötter får den plats de behöver, samtidigt som de känns stabila och ger dig komfort på andra sätt i form av ventilerande och följsamma material.

Hitta modeller med överlägsen passform och rymd för breda herrfötter och klicka hem dina nya vardagsfavoriter idag.

30 produkter

30 produkter

fotriktiga-boots-herr-black.jpg
Bred Läst
Varmfodrat

Jomos Herr Mainz Black

799 kr
1 449 kr

Du har sett 30 av 30 produkter