• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Blå damskor

Komplettera din skogarderob med blå damskor - i allt från himmelsblått till marin- och mörkblå. Framförallt är de blå skor du hittar hos oss noggrant utvalda för sin bekvämlighet och mångsidighet.

Sneakers, sportskor, boots och vandringsskor? Här finns något av varje sort, alla tillsammans i en härlig blå färgskala - för alla behov, tillfällen och stilar. Välj det material som är bäst lämpat för det tillfälle du ska använda skorna. Är det på jobbet, när du tränar eller promenerar är god stötdämpning en bra grund, tillsammans med en ventilerande ovandel i exempelvis mesh eller annan funktionell textil.

Söker du något som både fungerar till vardags men som också kan kläs upp hittar du även bekväma lågskor och sneakers i blått för dam.

Marinblått är ett särskilt populärt val som passar alla årstider - till vita och ljusa jeans, kjol och klänning under sommarmånaderna samt till en mer nedtonad skala på höst- och vinterhalvåret. Dina marinblå damskor kommer vara användbara under större delen av året!

Utforska vårt sortiment och hitta dina nya blå favoriter! Du hittar flera av våra bästsäljare just bland dessa damskor i blått, omtyckta exempelvis för sin stötdämpning och mjuka komfort.

36 produkter

36 produkter

Ecco-MX-Dam-Eventide-Misty.jpg

ECCO MX Dam Eventide Misty

1 049 kr
1 200 kr
merrell-womens-rubato-capri.jpg
Vegan

Merrell Rubato Capri

1 099 kr
1 699 kr

Du har sett 36 av 36 produkter