• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Vita herrskor

Upptäck våra vita herrskor i klassisk, tidlös stil med exceptionell komfort. Saknas det mångsidighet i din skogarderob är ett par skor i vitt ett självklart val. Lika perfekt till vardags, på jobbet som för mer formella tillfällen.

Våra vita skor till herr kan enkelt matchas med både jeans och t-shirt för en avslappnad stil med somrig fräschör, som till kostymbyxor och skjorta för en mer dressad stil som inte kompromissar med bekvämligheten. Möjligheterna är oändliga.

I vårt utbud hittar du skor från välkända varumärken med gedigen kvalitet och stabil design, för dina fötters bästa och för en bättre hållbarhet. Välj mellan vita modeller i klassisk, tålig läder eller mer flexibla varianter i mesh för en lite lättare, mjukare och mer formbar komfort. Materialen är slitstarka och tar du dessutom bra hand om skorna kommer de att hålla länge.

Oavsett vilka vita herrskor du väljer får du en komfort utöver det vanliga och kan njuta av ett bekvämt steg, alla dagar i veckan. Med fotbäddar skapade utifrån fotens anatomi avlastar du behagligt fötterna och kan gå med mindre ansträngda steg.