• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Inneskor till herr

Unna fötterna avslappnad komfort även inomhus med våra noggrant utvalda inneskor till herr.

Här hittar du inomhusskor passande för dig som arbetar såväl på kontoret som hemifrån, som går långa dagar på hårt golv eller för dig som vill ha ett extra bekvämt par att träna i på gymmet. För dig som söker klassiska inomhusskor till herr i slippers-stil som är extra lätta att kliva i och ur, med halkfria sulor och bra justeringsmöjligheter, finns även klassiska toffelmodeller och andra varianter som är helt öppningsbara med stor kardborreknäppning.

Komfort, stöd och dämpning
Oavsett vilken modell du väljer är vår mission att du ska få 100% komfort direkt ur kartongen. Du ska känna bekvämligheten direkt, första gången du sticker fötterna i inneskorna. Vårt utbud är noggrant utvalt där varje par har sina enskilda ergonomiska egenskaper och bekväma komfort.

Stilrent och tidlöst eller modernt och sportigt
Även om vår prioritet ligger i komforten är stilen en oundviklig faktor. Våra inneskor till herrar har ett klassiskt, traditionellt utseende i tidlösa färger som svart, grått och brunt, samtidigt som du också kan hitta mer moderna varianter i sportig stil som passar bra till träning på gymmet. I dessa inneskor finns oftast också lite extra funktionalitet, greppvänliga samt bekvämt stötdämpande yttersulor.