• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Sneakers med bred läst

Här hittar du sneakers med bred läst

Alla våra sneakers med bred läst är designad med en bredare läst, vilket gör att skorna passar dig som behöver bredare skor. De finns i flera olika modeller och är antingen designade med en bredare H-läst eller har en rymligare G-läst som ger dina fötter den plats de behöver. 

Skorna har även en rymligare tåbox som ger gott om plats till dina tår och ger dem en chans att slappna av. Därför passar breda sneakers även dig som har Hallux Valgus eller skräddarkunta, och behöver en bredare sko. 

Vilka skomärken är breda?

Hos oss har vi många breda skor från flera olika varumärken. Exempelvis från Arcopedico, Celia Ruiz, Crocs, Green Comfort, Icebug, Joya, Saucony och Skechers bara för att nämna några. Men i denna kategori så ser du alla våra sneakers som är breda – och vill du se fler breda skor så kan du klicka HÄR

Vart sitter lästen i skor?

Lästen är det som man bygger skorna på. När vi pratar läster så brukar vi hänvisa till skornas innersula. Vilket innebär att om skor har en bred läst, så är skornas innersula bred och har en rymligare insida än ”vanliga skor”.

Hur breda är breda sneakers?

Det är vanligt att undra vad som är brett, och hur breda är breda fötter egentligen? Och hur vet man om fötterna är smala, normala eller breda? Det enkla svaret är att det vet man. Om du exempelvis har svårt att handla, eller prova skor i skobutiker så brukar det indikera på att du har breda fötter. Har man breda fötter så brukar man även trampa på sulkanten på sandaler och tofflor. Det är även vanligt att man upplever att skor är för trånga, skaver eller skapar obehag.

Därför är alla våra breda sneakers designade för att ge dina fötter komfort men framförallt den plats de behöver. Om du är osäker på vilka breda skor just du ska välja så kan du kontakta vår kundtjänst, vi hjälper dig gärna att hitta de breda skor som passar dig och dina fötter.

30 produkter

30 produkter

vattentäta-skor-icebug-ava.jpg
Vattentätt

Icebug Ava W RB9X True Black

1 499 kr
1 999 kr

Du har sett 30 av 30 produkter