• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Arbetstofflor herr

Avlasta fötterna på jobbet med våra arbetstofflor till herr. Fokusera på det viktiga i ditt dagliga arbete och slipp tänka på ömmande fötter vid dagens slut. Får dina fötter rätt stöd och effektiv stötdämpning under dagen minskar du trötthet och överbelastning i fötterna. Med rätt arbetstofflor kommer både dina fötter och din kropp att tacka dig när du kan gå hem med samma energi som du hade när du kom till arbetet.

Hos oss hittar du arbetstofflor för herr med praktisk och ergonomisk design. Klassiska modeller med täckt tå och ställbar hälrem, i flera olika material så att du kan välja just det som är rätt för dig och ditt yrke. Kanske föredrar du en klassisk toffel i läder, en sportigare variant i syntet och med en lättviktig komfort eller kanske ett par clogs från Crocs med sin generösa passform, vattentåliga material och mångsidighet.

Oavsett vilken arbetstoffel som är den rätta för dig kommer du garanterat att öka din komfort och ditt välbefinnande i vardagen. Rätt tofflor på fötterna, särskilt om du har långa arbetspass där du står och går mycket, ger avlastning och bidrar till en optimal hållning. Du främjar inte bara fötterna utan även resten av kroppen, till exempel minskar du risken för att utveckla ryggproblem när du har en bra bas att stå på.