• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Fårskinnstofflor dam

Ge fötterna lyx och värme med fårskinnstofflor för dam. Hos oss hittar du olika damtofflor i fårskinn, både klassiska modeller med tjock och värmande fårskinnsmudd och praktiska slip-ins, modeller med slät och mjuk mockasula, med halkfria gummidetaljer eller med rejäla gummisulor.

Tofflor i fårskinn är ett enkelt sätt att ge frusna damfötter behaglig komfort i vardagen och passar egentligen året om tack vare fårskinnets naturliga egenskaper för temperaturreglering, men givetvis är det framförallt under årets kallare månader vi har dem på fötterna.

Har du besvär med försämrad blodcirkulation i fötterna, kalla golv hemma eller blir du ofta frusen på kontoret under en arbetsdag? Upptäck skillnaden med ett par varma fårskinnstofflor och låt fötterna njuta av en mjukare, varmare komfort med hög lyxkänsla. Ställ dem vid ditt skrivbord på jobbet eller se till att lämna dem vid sängen, bara att kliva i när det behövs, för en ökad livskvalité.

Äkta fårskinn värmer fötterna utan att de känns svettiga, då materialet reglerar temperaturen och behåller ett önskvärt klimat samt transporterar bort fukt i sig självt. Ett fantastiskt material, eller hur?

31 produkter

31 produkter

Du har sett 31 av 31 produkter