• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Slip-ins herr

Hitta bekvämlighet i vardagen med slip-ins till herr, utan att kompromissa med vare sig komfort eller stil. I vårt urval hittar du funktionella material i klassisk design som passar alla herrar.

Vilka slip-in tofflor till herr letar du efter?

Här hittar du tofflor tillverkade av ull, fårskinn, läder och gummi samt andra syntetiska material. De förstnämnda håller dina fötter varma under kyliga månader och svala under vår och sommar, slip-ins i läder ger en tidlös och elegant stil till alla män, medan gummi eller syntet är perfekta för utomhusaktiviteter eller som arbetstofflor där du önskar att materialet är funktionellt, lättviktigt och enkelt att rengöra.

Kvalitet & överlägsen komfort

Oavsett vilka slip-ins till herr du väljer är komfort är högt prioriterat och designen är avsedd att avlasta fötterna och samtidigt ha en hög slitstyrka och bra hållbarhet. Att köpa ett par slip-in tofflor till herr ska vara en långvarig investering och en bekväm följeslagare genom vardagen.

Enkelhet & stil i ett

Med våra slip-ins till män behöver du inte krångla med snörning eller annan påtagning. De är alltid lätta att ta på och det idealiska valet för vardaglig användning. Låt fötterna koppla av med våra högkvalitativa herrtofflor, utformade för att möta dina behov. Vi hoppas att vi kan överträffa dina förväntningar och bidra till en mer bekväm, avkopplande vardag eller som ett avlastande stöd under din arbetsdag.

33 produkter

33 produkter

Du har sett 33 av 33 produkter