• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

52bones

Här hittar du både skosulor och skoinlägg från 52Bones. De erbjuder produkter för fötterna som ger bästa tänkbara komfort, både till vardags och på arbetet men även inom olika sport- och träningssammanhang.

52Bones dynamiska sulor är utvecklade med olika egenskaper där var och en har sin specifika nisch. Vilket innebär att sulorna är utformade med extra support utifrån behov. De är framtagna för att ge stabilitet och passar dig med låga-, neutrala- och höga fotvalv. Sulornas goda egenskaper ökar komforten i dina skor och underlättar för varje steg du tar.

-Dynamisk sula
-God stötdämpning
-Stöd för hålfoten
-Djup hälkopp
-Tre hålfotshöjder
-Ger god komfort
-Klippbara

Sulorna passar perfekt vid olika sportsammanhang och fysiska aktiviteter.

-Alpint
-Cykel
-Fotboll
-Friidrott
-Golf
-Gym
-Jakt
-Löpning
-Outdoor
-Promenad
-Sport
-Vandring

Cirka 95 % av befolkningen har låga-, neutrala, eller höga fotvalv, vilket innebär att det är ett vanligt förekommande problem. Alla som provat en stödjande eller dämpade sula vet dess positiva effekt, då den kan förbygga skador och ge bättre kroppshållning. Med hjälp av vår hålfotsguide, som du hittar HÄR, kan du identifiera ditt fotvalv. Vilket gör det enkelt och smidigt för dig att hitta rätt sula till dina skor. Nedan kan du även läsa om 52Bones unika TECH SERIES, SUPPORT SERIE samt GEL SERIE som även delas in i olika segment.

Om TECH SERIES
Att ha rätt sula för rätt ändamål gör stor skillnad för hela kroppens välbefinnande. I serien finns fyra olika skoinlägg där bland annat TrainTech, SlimTech och Wooltech ingår. De har ett dynamiskt stöd för hålfoten som bidrar till stabilitet. Samtidigt som sulorna ger en optimal komfort och hjälper fotens naturliga rörelse. Alla tre sulorna har tre olika hålfotshöjder som passar de med låg- neutral- och högt hålfotstöd. De har en hög dämpningsfaktor och ett hålfotsstöd som höjer komforten i skorna.

Om SUPPORT SERIE
I supportserien ingår tre sulor som är anpassade för att täcka de vanligaste vardagsproblemen och ger även bra stöd vid olika sportaktiviteter. De olika skoinläggen hjälper till att ge en daglig komfort där Max Support, Slimsupport och Soft Support ingår. De har goda egenskaper som hjälper till att ge en behaglig dämpning för dina fötter. De är lätta sulor och har en hålfotshöjd som passar de flesta.

Om GEL SERIE
I Gel serien ingår både hälkuddar och en helsula som ger en stötdämpande effekt med olika densitet för bästa komfort. De passar dig som går och står mycket då de även lindrar och förbygger ömmande fötter.  Gel sulorna passar både till vardag- och fysiska aktiviteter samt bidrar till en mer neutral kroppshållning.

Om +Comfort:
+Comfort-serien från 52bones ger dina fötter komfort varje dag! I serien finns fem olika skoinlägg anpassade för att täcka de vanligaste behoven, med hög dämpningsfaktor och hålfotsstöd som höjer komforten i dina skor.

Om +Active:
Vid träning är det extra viktigt med bra stöd och dämpning. I 52bones +Active-serie finns tre olika helsulor, utvecklade för att ge rätt support vid högre belastning. Alla +Active-sulor går dessutom att formas till unik komfort som passar just dina fötter.