52bones Skoinlägg & skosulor - Minfot.se

WALK SMOOTHLY

  • Fri frakt från 399kr
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Fria byten
 
Priser inkl. moms
VISAR 1-4 (19)1 2 3 ... 5 Sista 100 per sida

52bones

52bones skosulor & skoinlägg

52bones erbjuder skosulor och skoinlägg anpassade för att ge fötterna bästa tänkbara komfort, både i vardagen och sport och träningssammanhang. 52Bones sulor är utvecklade var och en i sin specifika nisch. Produkterna delas in i tre olika segment: +Comfort, +Active och +Professional (sistnämnda kommer att lanseras senare), vilket gör det enkelt och smidigt för dig att hitta rätt sula till dina skor. Cirka 95 % av befolkningen har neutrala eller höga fotvalv, vilket innebär att det är ett vanligt förekommande problem. Alla som provat en stödjande eller dämpade sula vet dess positiva effekt, som att den förebygger skador och ger bättre kroppshållning. Nedan kan du läsa om 52Bones tre olika segment. Som är indelade för att underlätta att hitta den perfekta sulan för just dig. 52Bones sulor är därför utformade utifrån behov och passar de flesta.


Om +Comfort:
+Comfort-serien från 52bones ger dina fötter komfort varje dag! I serien finns fem olika skoinlägg anpassade för att täcka de vanligaste behoven, med hög dämpningsfaktor och hålfotsstöd som höjer komforten i dina skor. Att ha rätt stöd och dämpning gör stor skillnad för hela din kropps välbefinnande.

Om +Active:
Vid träning är det extra viktigt med bra stöd och dämpning. I 52bones +Active-serie finns tre olika helsulor, utvecklade för att ge rätt support vid högre belastning. Alla +Active-sulor går dessutom att formas till unik komfort som passar just dina fötter.