• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Bosign Stockholm

Här hittar du Bosigns praktiska och uppblåsbara fotbad i återvunnen plast. Förutom det praktiska med ett uppblåsbart fotbad som man enkelt förvarar eller tar med sig har fotbaden även specialdesignade, mjuka kuddar i botten som gör badet extra bekvämt. Luften i fotbadets väggar isolerar och bevarar värmen längre.

- Uppblåsbart fotbad
- Tar liten plats att förvara när man tar ut luften
- Mjukt och följsamt mot benen
- Lätt att flytta i och med handtag
- Tillverkat av återvunnen vinyl
- Praktiskt på resan
- Enkelt att rengöra

Eftersom det är ett uppblåsbart fotbad tar det minimal plats när det inte används och är mycket enkelt att rengöra. Vänd bara fotbadet ut och in, spola av. Fotbadet har stadiga handtag så att man enkelt kan flytta runt på badet även när man har fyllt det med vatten.

De uppblåsbara fotbaden finns i flera fina färger.

I sin produktutveckling kombinerar Bosign Stockholm modern skandinavisk design med bestående funktionalitet och överraskande detaljer. Tanken är att kunna förbättra vardagen genom att leverera design av högsta kvalitet i enkla sköna lösningar som skapar ett mervärde. Bosign är ständigt på jakt efter nya sätt att förbättra och förenkla vardagen. Bosign försöker lösa samtidens vardagsproblem med genomtänkt design som fungerar.

3 produkter