• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

CCS Foot Care

CCS Foot Care och CCS fotvård består av ett komplett sortiment av sköna produkter som vårdar dina fötter och håller dem mjuka och lena. CCS fotvård har helt enkelt skapats för att ge dig och dina fötter välbehövlig omsorg. CCS fotvård består av mjukgörande fotkrämer, salvor, fotbad, fotsalt och intensiva fotkurer. Produkter som är perfekt för trötta fötter. 

-Mjukgörande kräm
-Vårdande fotkräm
-Rengörande fotbad
-Förebygger torr hud och torrsprickor
-Motverkar fotsvett
-Motverkar förhårdnader

CCS Foot Care och CCS fotvård ingår i segmentet Foot by CCS Professional som är skapade av CCS Healthcare med passion för hud och hälsa. Med deras serie för fötter så har visionen varit att producera produkter som ger dig och dina fötter bättre välmående. Därför har de skapat ett brett sortiment av produkter som ger dig en skön spakänsla, så att du kan ta extra väl hand om dina fötter, varje dag. Serien består av två kategorier, Beauty Care och Extra Care.

Beauty Care: Är serien som passar dig som bryr sig om sina fötter. Med produkter från denna serie kan du enkelt ta hand om dina fötter regelbundet så att dina fötter håller sig hälsosamma och fina. Den gemsamma faktorn för produkterna är att de ger en skön spakänsla och ger dina fötter en behaglig upplevelse. Några produkter som ingår i denna kategori är: Foot Cream, Foot scrub, Foot bath, Cleansing foot bath och Elektrisk fotfil.  

Extra Care: Serien har skapat för att hjälpa dig som har fötter som kräver mer omvårdnad. För att till exempel vid förhårdnader eller hälsprickor. Några utav produkterna används även av fotterapeuter. Produkter som ingår i denna serie är exempelvis: Vårdande hälsalva, Fotvårdssalva, , Fotmousse, Intensiv fotkur, Lösning för hudsprickor och Fotspray.

CCS Healthcare är en av Nordens största tillverkare av hudvård, läkemedel och hygienprodukter. Deras idé bygger på att skapa innovativa och hållbara produkter med hög kvalité som hjälper människor varje dag, både hemma och på arbetet. Företagets kunder finns idag över hela Europa men deras fäste finns i Dalarna, där allt startade för 30 år sedan. CCS Healthcares framgång är tack vare deras produkter som är skapade med höga krav och stort engagemang. Där deras vision sedan start fortfarande präglar företaget: att skapa produkter som ger välbefinnande till hela kroppen och som uppfyller alla typer av behov. 

4 produkter