• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Celia Ruiz Specialskor

Här hittar du Celia Ruiz specialskor som är designade för dig med känsliga fötter, breda fötter, för dig som nyligen har opererat fötterna eller för dig som sitter i rullstol. Eller för dig som helt enkelt behöver medicinska skor som är lätta att ta av och på.

CELIA RUIZ SKOR 

-Specialskor
-Medicinska skor

-För dig med känsliga fötter
-För dig med breda fötter
-För dig som är diabetiker
-För dig som nyligen har opererat fötterna
-För dig som sitter i rullstol
-För dig som har svårt att ta av och på skor

Celia Ruiz är ett spanskt familjeföretag som har över 30 års erfarenhet av att tillverka skor. Det är familjens andra generation som nu arbetar i företaget och fortsätter att driva det framåt. Därför har varje kollektion innovation material som noggrant har valt ut av Celia Ruizs team.

Celia Ruiz fabrik ligger i Elche, en stad i sydvästra Spanien och skorna skickas därifrån till olika butiker runt om i Europa – och nu även i Skandinavien. I produktionen så finns det ett expertteam som är licenserade av AEMPS (spanska myndigheten för läkemedel och medicinska produkter) vilket gör att alla skor från Celia Ruiz är medicinsktekniska och produceras i enlighet med Europaparlamentets och rådet förordning (EU) 2017/745. Därför passar skona dig som har känsliga fötter, har diabetes eller som behöver medicinska skor.