• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Doktorn rekommenderar

Här finner du strumpor från varumärket Doktorn Rekommenderar där man bland annat producerar bekväma och löst sittande strumpor anpassade för diabetiker och känsliga fötter. Här finns strumpor med lös resår som gör att de inte stasar runt vaden och ej ger märken. Doktorn rekommenderar erbjuder även ekologiskt framtagna stödstrumpor i bambu. Här finner du även vanliga ankelstrumpor tillverkade i bambu som är tillverkade i 100% biologiskt nedbrytbar och förnyelsebar bambu.

- Bambustrumpor
- Strumpor för diabetiker
- Strumpor med lös resår
- Antihalkstrumpor med lös resår
- Mjuka strumpor
- Strumpor för ömma fötter
- Strumpor för känsliga fötter
- Strumpor utan onödiga sömmar
- Stödstrumpor i bambu
- Ventilerande strumpor
- Svala strumpor

Bambun som används i tillverkningen växer helt organisk och skördningen är utformad för att vara skonsam för miljön. Stödstrumpornas material är helt miljövänliga och har endast naturliga egenskaper, vilket gör att stödstrumpans material hålls fräsch samtidigt som huden hålls sval. Strumpor av bambu är också fuktighetsreglerande och bambuns runda, lena fiber är extra bra för dig som har känslig hud. Bambustrumpor håller fötterna i ett luftigt och ventilerande klimat.

Doktorn rekommenderar har även antihalkstrumpor som gör att man går säkrare på hala golv. Antihalkstrumporna har extra lös resår som sitter uppe utan onödigt tryck runt vaden. Doktorn Rekommenderars antihalkskydd är 100% silikonbaserat och giftfritt.

Doktorn rekommenderars bomullsstrumpor passar känsliga fötter och diabetiker. Invändigt finns ingen tåsöm som kan skava eller skapa obehag, vilket gör strumporna passande även för dig med känsliga tår. Diabetikerstrumporna är lätta att ta på och stasar inte. De har en frottésula som ger extra dämpning för fotsulan och hjälper även till att hålla värmen samt förhindrar skav.