• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Easy Lace Skosnören

Easy Lace är felxibla skosnören som är designade för dig som vill slippa knyta dina skor. Eller för dig som har svårt, eller tycker det är jobbigt att knyta skorna. 

- Flexibla skosnören, designade i 100% silikon
- Designade för dig som inte vill knyta skorna, eller för dig som har svårt att knyta skor 
- Tänjbara som gör det enkelt att ta av och på skorna och som följer fötternas form 
- Slitstarka och tvättvänliga

Easy Lace är roliga, snygga och färgglada skosnören som är i 100 % silikon, vilket gör att de även är slitstarka och tvätt vänliga. Skosnörena tänjbarhet för att de följer med alla fotens rörelser, vilket ger komfort och samtidigt gör att man slipper obehagliga tryck eller obekvämheten som kan uppstå från vanliga skosnören. Easy lace har helt enkelt gjort skosnören lättare, roligare men också snyggare.

Easy Lace skosnören är även tänjbara vilket gör det smidigt och enkelt att ta av och på sig skon. Skosnörenas tänjbarhet gör även att skosnörena följer med fotens rörelser och gör att du slipper tryck som man annars kan få från vanliga skosnören.

Easy lace skosnören ger dig det där lilla extra - med skosnören kan du ge dina skor nytt liv. Oavsett om du gillar färgglada, mönstrade eller neutrala skosnören så har vi något för dig. Genom ett par färgglada skosnören kan du ge dina skor nytt liv och ge dem en helt annan look. Eller så kan du gå åt det klassiska hållet, köpa ett par vita skosnören så att dina vita sneakers ser ut som nya igen. Eller varför inte göra det extra roligt och ha en färg på varje sko?

HÄR kan du se en video på hur du Easy Lace skosnören fungerar och hur du gör för att sätta i skosnörena i dina skor.