• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Green Comfort Skor & Sandaler

Green Comfort erbjuder sköna, bekväma och stilrena skor i skandinavisk design med en unik innersula - EnergySole. Sulan är skapad med en nyskapande teknologi för att ge optimal komfort och stötdämpning genom hela ditt steg.

EnergySole är en unik fotbädd utvecklad för att ge ditt steg en ny nivå av stötdämpning. Fotbädden är designad i ett flexibelt material som inte blir stumt vid belastning, utan som istället följer fotens form och ger optimal stötabsorbering genom hela rörelsen. EnergySole hjälper till att aktivera fotens muskulatur när du går, vilket bidrar till en ökad blodcirkulation i fötterna - och i sin tur reduceras risken att drabbas av trötta, ömma eller stumma fötter.

- Green Comfort har en generös passform som passar de flesta fötter
- EnergySole ger optimal stötdämpning och minskar trötthet i fötterna
- Skorna låter fötterna jobba utifrån ett naturligt rörelsemönster
- Generös passform som passar både smala, normala till något bredare fötter
- Skandinavisk, stilren design för både dam och herr

Varumärket Green Comforts skor är skapade med omsorg för miljön, där materialen som används för att tillverka skorna innehåller inga ozonskadliga ämnen, eller andra skadliga kemikalier eller tungmetaller. Vilket gör Green Comfort ett självklart val för den som vill gå rätt, gå skönt med miljön i åtanke.

Green Comfort startades året 1994 när de två grundarna Hans Jørgen Millner och Jesper Stærmose såg ett behov på marknaden. Där människor med diabetes, reumatism eller andra hälsoskäl behövde en bekväm och lätt sko. Sedan dess har varumärket haft en framgångssaga och blivit en populär sko bland de som både behöver och uppskattar bekväma och mjuka skor. Green Comforts modeller är rymliga i storleken, har en bred läst och är därför en uppskattad sko, även hos dem som exempelvis har besvär med Hallux valgus.

Idag genomsyras varumärket utav att alla deras skor ska ge en positiv start på dagen, varje dag, oavsett hälsoförutsättningar eller fotproblem. Deras sortiment består både utav lättare skor till privatpersoner eller lite mer arbetsskor till de som behöver inom sitt yrke. 

35 produkter

35 produkter

Du har sett 35 av 35 produkter