• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Grisport hos minfot.se

Här hittar du Grisport skor som är bekväma, stabila, vattentåliga och stötdämpande. Skorna passar lika bra till skogspromenaden, på vandringen eller till vardagspromenaden. 

- Vattentäta eller vattentåliga skor
- Ger dina fötter komfort, avlastning och ett skönare steg
- Perfekt till både promenad och vandring 

Sedan 1977 har Grisport-skor tillverkats i Italien och 70% av kraften som används för att producera skorna kommer från solenergi från deras solcellanläggning som en av de största i Italien, och resultatet av en investering på över 5 miljoner. Under åren har Grisport fokuserat på innovation och FoU för att bli en av Europas ledande skotillverkare.

 Deras forsknings- och designavdelning, som är en del av deras personal på över 2000, är ​​dedikerade till att ge dig de allra bästa skor till överkomliga priser. Varje år skapas över fem tusen nya stilar med hjälp av toppmodern teknik. Genom hela vårt produktsortiment använder vi Grisport sina patenterade tekniker och material för att göra högpresterande, tekniska skor. Grisport utsätter sina skor för stränga tester i våra laboratorier för att säkerställa jämn kvalitet.

 Grisports uppdrag har alltid varit att skapa de mest bekväma skor som finns tillgängliga för säkerhet, gång och komfort.