Grisport

WALK SMOOTHLY

  • Fri frakt från 399kr
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Fria byten
Priser inkl. moms
VISAR 1-4 (8)1 2 Sista 100 per sida

Grisport

Grisport kängor är bekväma, stabila, vattentåliga och bekväma skor som passar lika bra till skogspromenaden, på vandringen eller till vardagspromenaden. 

Sedan 1977 har Grisport-skor tillverkats i Italien och 70% av kraften som används för att producera skorna kommer från solenergi från deras solcellanläggning som en av de största i Italien, och resultatet av en investering på över 5 miljoner. Under åren har Grisport fokuserat på innovation och FoU för att bli en av Europas ledande skotillverkare.

 Deras forsknings- och designavdelning, som är en del av deras personal på över 2000, är ​​dedikerade till att ge dig de allra bästa skor till överkomliga priser. Varje år skapas över fem tusen nya stilar med hjälp av toppmodern teknik. Genom hela vårt produktsortiment använder vi Grisport sina patenterade tekniker och material för att göra högpresterande, tekniska skor. Grisport utsätter sina skor för stränga tester i våra laboratorier för att säkerställa jämn kvalitet.

 Grisports uppdrag har alltid varit att skapa de mest bekväma skor som finns tillgängliga för säkerhet, gång och komfort.