• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Jobst kompressionsstrumpor

Jobst är välkända för sina medicinskt klassade kompressionsstrumpor av högsta kvalitet, designade för att hjälpa dig som har besvär med försämrad blodcirkulation eller lymfatiska sjukdomar.

- Kompressionsstrumpor i kompressionsklass 1
- Kompressionsstrumpor i kompressionsklass 2
- Strumpor som ger dig ökad blodcirkulation i ben och fötter
- Idealiska för dig med svullna, ömma eller trötta ben
- Stödstrumpor för gravida
- Designade av högkvalitativa materialsammansättningar för bästa komfort, passform och hållbarhet

Jobst är ett holländskt familjeföretag som grundades 1953 med ambitionen att hjälpa människor till ett bättre välbefinnande i vardagen med sina kompressionsstrumpor.

Jobst utgår från att vi alla har olika behov och designar sina kompressionsstrumpor med många års erfarenhet och innovativa teknologier för att ge dig en kompressionsstrumpa som passar just dig och din livsstil, utan att kompromissa på komforten som krävs när du bär ett par kompressionsstrumpor.

Kompressionsstrumpor från Jobst i klass 1 passar dig som söker ett bekvämt stöd i vardagen, för en mer behaglig känsla utan svullnad eller ömhet i ben och fötter.

Välj kompressionsstrumpor i klass 2 med starkare kompression om du har fått det ordinerat av läkare, exempelvis vid lymfatisk sjukdom, postoperativt eller liknande.

Oavsett om du behöver kompressionsstrumpor i klass 1 eller 2 har Jobst en stilren och elegant design som passar både till vardags, på jobbet eller för finare tillfällen. Välj mellan klassiska knästrumpor, stay-ups eller kompressionsstrumpbyxor.

Jobst erbjuder även ett varierat sortiment av kompressionsstrumpor och produkter för dig som är gravid.