• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Kamik skor

Här hittar du skor från varumärket KAMIK. 

I Kamiks sortiment kan du finna både vattentäta och varma skor men även bekväma sandaler. Produkterna bjuder in till att hålla din fötter varma en vinterdag men även att känna dig bekväm en vanlig dag oavsett väderförhållande och underlag.

Kamik skor är praktiska skor för fritid vilket även speglas i deras mångsidiga och funktionella egenskaper.

-          Bekväma skor
-          Skor med hög kvalitet
-          Skor med mjuk fotbädd
-          Vattentäta skor
-          Veganvänliga skor
-          Varma skor
-          Vinterskor som är vattentåliga
-          Skor som ger bra grepp på hala underlag

Kamik är ett familjeägt företag i Canada som grundades redan 1898. De har en lång tradition av skotillverkning och med lång erfarenhet är de med i utvecklingen att tillverka skor och sandaler i hög kvalitet med hållbar utveckling i fokus. Kamik använder återvunnet material i skotillverkningen samt återanvänder 90% av kylvattnet från fabriken. Kamik arbetar aktivt för att minska koldioxidutsläppen och minska avtrycken vi gör på vår jord. Kamik började saluföras i Europa 1991 och tillhandahåller funktionella skor och sandaler för både män, kvinnor och barn.

Det kanadensiska varumärket är mest kända för sina värmande stövlar som erbjuder en avancerad teknik för säkerhet och komfort. Med kraftiga yttersulor som ger ett mycket bra grepp på olika ytor, kan du garanterat hittar en sko som passar perfekt för att ta sig ut på olika äventyr.

Även sandalerna erbjuder egenskaper som både ger det stöd och skydd samt det fötterna behöver. De är komfortabla, vattentäta och snabbtorkande sandaler som även håller fötterna fräscha oavsett om man går i vatten eller om det är varmt ute.

Skulle strumporna bli blöta när du är ute på äventyret så är det alltid bra att ha med sig ett par extra. Fler strumpor hittar du HÄR