Keen skor hos Minfot.se

WALK SMOOTHLY

  • Fri frakt från 399kr
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Fria byten
Priser inkl. moms
VISAR 1-4 (57)1 2 3 ... 15 Sista 100 per sida

Keen skor

Här hittar du funktionella och rejäla skor från Keen som inriktat sig på robusta skor och sandaler för promenader och vandring. Alla skor som säljs av KEEN är producerade och utvecklade för att vara anatomiskt utformade och ge stötdämpning och stabilitet. I kollektionen så finns både sandaler och skor som har sportig design med unika egenskaper, allt från vattentäta skor till skor med det patenterande tåskyddet. Ofta har skor från Keen en rymlig tåbox med plats att röra på tårna vilket gör dem bekväma och populära om man har lite bredare fötter. Keen tillverkar tåliga skor som håller för många vandringar och som är de ultimata skorna för äventyr, fritid och arbete.

- Rymliga skor
- Hållbara skor
- Flexibla och böjbara skor
- Vattentäta skor
- Varma skor
- Skor för vandring/hiking/promenader

Keen engagerar sig i miljö, människor och bra skor. De samlar in pengar till välgörenhet och stöder ett flertal organisationer i sin kamp mot allas lika värde.

KEEN är ett amerikanskt familjeägt varumärke som grundades i USA av Roy Fuerst och iden till varumärket kom från Roy som är elitseglare saknade seglarskor som gav komfort, gav trygghet, skyddade fötterna och var vattentäta. Men idag består KEEN av så mycket mer än fotriktiga seglarskor, här hittar du funktionella skor och sandaler gjorda för vandring och promenader, både sommar, höst, vår och vinter. 

-->