• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Mabs stödstrumpor

Mabs stödstrumpor och kompressionsstrumpor är skapade med en lång och dokumenterad erfarenhet av medicinteknisk kompression. Mabs är kända för sitt breda sortiment av stödstrumpor med kompression för olika användningstillfällen.

- Stödstrumpor främjar blodcirkulationen i benen
- Minskar ömma, trötta och svullna ben
- Idealiskt både för den som står och går mycket eller har ett stillasittande yrke där benmuskulaturen inte aktiveras
- Ger ökat välbefinnande i vardagen
- Lindrar och förebygger åderbråck

Alla strumpor från Mabs är klassade som medicinska kompressionsstrumpor klass 1. Stödstrumpor är en beprövad och väl dokumenterad metod för att öka blodcirkulationen i benen. Mabs klassiska stödstrumpor med kompression lindrar trötta, svullna och ömma ben vare sig du sitter, står eller går längre stunder. Stödstrumporna ökar blodflödet i benen och gör att du känner dig piggare och lättare i benen.

Stödstrumpor kan även lindra och minska risken för åderbrock.

Mabs designar klassiska knästrumpor med kompression både i bomull och nylon för att det ska finnas något för varje tillfälle såväl i vardagen som till finare tillfällen när du behöver kompressionseffekten men samtidigt vill se elegant ut. Förutom stödstrumpor i knämodell finns även stödstrumpbyxor samt stay-ups med kompression.

Kompressionsstrumporna från Mabs kan även användas vid fysisk aktivitet, då strumporna har en positiv effekt vid träning och återhämtning.