• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Nursing Care Arbetsskor

Nursing Care är ett portugisiskt varumärke som tillhör företaget Nursingshoes som grundades 2003. Arbetsskor för fothälsa och komfort som är anatomiskt utformade, hållbara, bekväma och godkända av experter inom området. De har ett brett utbud av artiklar för att möta många behov. Alla produkter tillverkas inom Europa. 

Nursing Care Wash´Go är arbetstofflor som är tvättbara i tvättmaskin för att kunna hålla god fothygien. Mjuktofflor med antistatisk sula som även har antihalk och passar som yrkesskor inom en rad olika områden. Arbetsskor inom kök och restaurang där man behöver halkfria skor, inom vårdsektor där man behöver tvättbara skor och arbetsskor och tofflor med god dämpning. Både skorna och sulorna är tvättbara i tvättmaskin på 30 grader. Sulorna går att ta ur om man behöver prova ut egna skoinlägg eller ortopediska inlägg.

WashGo mjuktofflor och arbetsskor är halkfria, antistatiska, certifierade samt CE-märkta.

Målet för Nursing Care och deras arbetsskor är att säkerställa och tillfredsställa kundernas behov. Deras ambition är att ständigt förnya sig och vara lyhörda för nya lösningar och ny kunskap. 

Certifiering och CE-märkning i enlighet med direktiv 89/686 / EEC

ISO 20347: 2012 standarder

Skor för yrkesbruk, med OB + E + A + SRB-klassificeringarna