• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Pedag Skoinlägg

Pedags handgjorda skoinlägg och skosulor med anatomisk komfort är designade för att avlasta dina fötter och ge ökad komfort i dina befintliga skor.

- Handgjorda skoinlägg och fotprodukter
- Anatomiskt designade skosulor
- Skoinlägg som passar i alla typer av skor
- Öka komforten i dina skor
- Stöd och avlastning till trötta fötter

Pedag har sina rötter i Tyskland där alla produkter designas och tillverkas för hand, med dina fötters komfort i fokus. Förutom skoinlägg och sulor i högkvalitativt läder hittar du även hjälpmedel så som tåavlastare, tåspridare och förfotsstöd, som kan vara till hjälp vid diverse fotproblem.

Pedags anatomiska fotbäddar är designade för att stöjda hela foten för att göra ditt steg bekvämt och avlastat under längre stunder. Hålfotsstöd, förfotsstöd samt extra dämpning under häl och förfot gör att dina fötter känns pigga länge, och stödet kan även lindra fotbesvär.

Genom att lägga ett anatomiskt uppbyggt skoinlägg i dina befintliga ökar du inte bara komforten - ett fotstöd kan även förhindra utveckling av fotproblem som plattfot eller spretfot.

Skoinläggen är handgjorda i högkvalitativt läder och gjorda för att passa i de flesta skor. Trots ett bra stöd för foten tar de tack vare sin tunna design inte mycket plats i dina skor.